top of page
Trainingen

Met groot genoegen bied ik hier verschillende mogelijkheden aan om kennis te maken met storytelling. Werken met verhalen. Trainingen kunnen overal plaatsvinden. Waar je wilt en wanneer je wilt. Wil je graag 'in company' een training geven, of misschien juist ergens anders? In het bruisende centrum van een stad of op Ameland? Ik ben niet gebonden aan een locatie dus ik reis graag af naar jouw regio. Samen zoeken we naar de geschikte plek voor jou en jouw organisatie om te leren werken met verhalen. 

Zit jouw training er niet tussen? Laat het mij weten, dan maken we een training op maat.

Introductietraining Storytelling

 

Wil je weten wat storytelling is en wat je met verhalen kunt doen? Dan is deze training wat voor jou.

Je leert hoe je verhalen kunt inzetten voor je werk. Zodat je mensen ermee kunt inspireren en overtuigen. Bijvoorbeeld als je gaat iets moet presenteren of wanneer je gaat solliciteren. 

openbare spreker

Storytelling en presenteren

 

Wil je beter presenteren? Zodat jouw boodschap sterker overkomt? Neem jouw publiek mee op reis en trakteer ze op een verhaal! Zo zorg je dat jouw publiek na de presentatie alles onthoudt, zonder PowerPoint.

Hoe je dat doet? In deze training kom je alles te weten over hoe je verhalen inzet.

Storytelling als onderzoeksmethode

 

Wil je de onderstroom van jouw organisatie of jouw team kunnen meten? Als je weet wat er in jouw team werkelijk speelt in jouw organisatie of op de werkvloer kun je stappen nemen die echt nodig zijn om elk willekeurig plan makkelijker te laten realiseren en mensen in beweging krijgen.

Vulpen

Verhalend Schrijven

Als je wilt dat jouw brief, jouw beleidsnotitie of visie beter wordt gelezen dan is deze training wat voor jou.

Leer wat storytelling is en wat verhalen zijn. Je gaat leren hoe je kleine verhalen en  de ingrediënten van een verhaal kunt toepassen in jouw schrijfwerk. Zo kun je jouw communicatie sterker maken. Jouw lezer overtuigen.

Groepsdiscussie

Verhalencirkels

Samen aan een oplossing werken. Brainstormen. Een vraagstuk bespreekbaar maken. Vergaderen. Werken met verhalen kan hier ook. Juist hier. Met het hele team ervaren wat de kracht van storytelling is. Ook zeer geschikt als onderdeel van een teambuildingsessie

bottom of page