top of page
Wat kan ik voor je doen?

Wat is nu storytelling en wat zijn echte verhalen?

Hoe gebruik je verhalen binnen een organisatie, en hoe ga je om met de kwetsbaarheid van een verhaal? Ik kan je helpen. 

Je wilt een visie schrijven die blijft hangen, en waar men echt door geïnspireerd raakt? 

In ieder geval niet weer die enorme weerstand bij een verandering. Met de training verhalend schrijven krijg je alle handvatten mee om jouw schriftelijke communicatie sterker te maken. 

Of je wilt met verhalen een team-buildingsdag extra inhoud geven? Zodat men leert meer naar elkaar te luisteren. Begrip en tijd te nemen voor elkaar. De verhalencirkel is niet zo maar even wat anders. Het is een integere methode die voor verbinding kan zorgen en tegelijkertijd een bijdrage kan leveren om een vraagstuk te bespreken.

Wil je weten wat er echt in jouw organisatie speelt? Wil je grip krijgen op de onderstroom, die sluimerende emoties in jouw team? Met storytelling kun je de onderste steen boven krijgen. Verhalen kun je kwalitatief onderzoek doen. Op basis van een vraag die we vooraf samen vaststellen worden er verhalen opgehaald. Deze verhalen zitten vol met thema's. Er ontstaat een patroon. De thema's en het patroon verwerk ik in een analyse. 

Bij omvangrijke vraagstukken waarbij veel verhalen nodig zijn kan het handig zijn om deze vaardigheid te delen, om het werken met verhalen te borgen binnen de organisatie.

In mijn training onderzoeken met verhalen kun je dit zelf leren. 

Verhalen zijn een fantastische manier om mensen te raken, te inspireren en in beweging te zetten. Verhalen kunnen net dat beetje geven om iemand over te streep te trekken.

Een goed verhaal kan er voor zorgen dat jij wél die baan krijgt. Als storypractioner weet ik hoe je dat kan doen.

Klik op de foto's of de tekstbuttons voor meer informatie.

bottom of page